Individuele yoga

Het kan soms fijn zijn om zonder afleiding van groepsgenoten in alle rust yoga te beoefenen. Als je niet lekker in je vel zit of worstelt met een laag zelfbeeld geeft een groepsles soms teveel prikkels of roept het negatieve gedachten op over jezelf. Gedachten als ‘de ander doet het beter’, ‘mijn buurvrouw ziet er mooier uit’, ‘ik ben te dik’ en ‘ik ben niet goed genoeg’ leiden af van het doel van jouw yogabeoefening. Ook wanneer je specifieke klachten hebt, fysiek of mentaal, is het zinvol om in een individuele les te onderzoeken welke houdingen jou kunnen helpen.

In een individuele yogales bespreken we eerst welke thema’s jij wilt werken. Ik pas de yogahoudingen aan op jouw behoefte en we bespreken hoe je thuis yoga kan integreren in je dagelijks leven.

Duolessen:

Wanneer je graag iemand meeneemt of samen met een lotgenoot wil komen dan kan dat ook. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Locaties:

  • Ede/Lunteren
  • Op locatie

Investering:

  • Losse les: 50,- euro (bij een les op locatie wordt een andere prijs afgesproken)
  • Strippenkaart van 6 lessen: 275,- euro

Mocht dit niet haalbaar zijn kunnen we in overleg een andere prijs afspreken.

Wanneer:

We kijken samen wat een geschikt moment is. Neem hier contact met mij op om een afspraak in te plannen.

Wil je meer weten over lichaamsacceptatie bij een eetstoornis? Heb je behoefte aan een adviesgesprek over welke behandeling bij jouw past? Neem ook een kijkje op mijn nieuwe website VOLLER LEVEN en vul hier het contactformulier in.