Wat is Bibi Yoga?

Bij Bibi Yoga staat het opnieuw aangaan met een gezonde verbinding met je lichaam voorop. De eerste stap in dit proces is om te gaan voelen. Hierbij gaat het om het voelen van je fysieke lichaam, maar ook het voelen van emoties en alle andere sensaties die aanwezig zijn. Zonder oordeel observeren wat er speelt vanbinnen.

In mijn lessen gebruik ik de meditatieve vormen zoals Yin en Restorative yoga. Daarnaast combineer ik dit met Tai Chi en zachte flow bewegingen. Hierbij ligt de nadruk telkens op het ervaren van het lichaam. Waar voel ik mijn ademhaling? Voel ik ergens pijn of spanning? Voelt dit goed of ga ik over een grens heen? De leidraad is ‘dient deze houding mij of breng ik schade toe aan mezelf’? Op deze manier leer je om grenzen aan te voelen en te luisteren naar waar jij in het moment behoefte aan hebt, zonder oordeel.

Bibi Yoga is een liefdevolle benadering van jezelf in alle aspecten.

Mijn yogalessen zijn voor iedereen die worstelt met zelfbeeld, grenzen voelen, emoties toelaten en luisteren naar signalen van het lichaam. Wil je een keer meedoen of heb je vragen neem dan contact met me op.

Naast groepslessen bied ik ook individuele en duo lessen aan. Hierin kunnen we onderzoeken welke houdingen voor jou het meest bijdragen aan jouw doelen binnen jouw proces. Ik geef ook workshops op locatie voor cliënten en behandelaren. Mail mij voor verder informatie op yinyogabibi@gmail.com.